Free cookie consent management tool by TermsFeed Privacy Suite Update cookies preferences

SÅHÄR FÖRVERKLIGAR DU DINA INREDNINGSDRÖMMAR MED LUCKS BY ROBO NÄR IKEA ÄR BASEN: 


1. Bestäm IKEA stommar 

När du bygger din inredning på IKEA-stommar är det antingen PAX eller METOD som gäller. Välj själv om du vill besöka IKEA på nätet, eller i en fysisk IKEA-butik där kan du få hjälp av personalen med hur du på bästa sätt utnyttjar just ditt utrymme du vill inreda. Efter att du införskaffat dina stommar är du redo för steg 2.   


2. Välj design i vår webbshop

Nu börjar det roliga; att välja material, färg och form! Kanske är du sugen på en klassisk look och vill göra det enkelt för dig genom att välja någon av våra mest sålda kombinationer? Eller varför inte gå all in på din unika favoritfärg? När du beställer lackade luckor och dörrar från oss kan du alltid välja precis vilken färg du vill genom att ange önskad färgkod. Samtliga tillgängliga material, mönster och tillbehör finns i vår webshop där du enkelt sätter ihop den kombination som passar just dig.

Om du har specialönskemål går det utmärkt att kontakta oss. Eftersom vi har vår egen fabrik brukar vi kunna hjälpa till med det mesta. 

3. Beställ & bekräfta din order

När du är nöjd med dina val i webshopen klickar du på lägg i varukorgen, och registrerar dig som befintlig kund. Du kontrollerar din order, väljer hur du vill betala och det leveransalternativ som passar dig bäst. Klicka på Slutför köp. Du får sedan en bekräftelse av din order till den e-post du registrerat. 


Vår Lucks by robo garanti: 

För att du ska känna dig trygg med ditt köp blir du alltid kontaktad av någon av oss på Lucks för när du lagt din beställning.  För oss är det viktigt att allt blir rätt och att du blir nöjd, därför går vi igenom din beställning med dig innan vi skickar den slutgiltiga ordern till produktion i vår fabrik. 

4. Leverans 

Dina produkter från Lucks by robo kommer hem till dig 6-12 veckor efter att du gjort din beställning och bekräftat din order. Vår produktion sker i vår egen fabrik i Bålsta, och det exakta datumet för leverans är beroende av hur hört tryck vi har på beställningar vid köptillfället. 

När du tar emot dina produkter ska du alltid börja med att kontrollera så att förpackningen inte är skadad. Det är ovanligt att detta sker, men om olyckan varit framme på vägen ska du snarast maila till kundtjanst@lucks.se, senast 10 dagar efter emottagen leverans. Tänk på att monterade varor inte kan reklameras.

Vi rekommenderar att du avvaktar med att boka in hantverkare för montering tills du har fått ditt exakta leveransdatum. 

Under tiden kan du kika på våra guider. Njut av din nya inredning!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.