Free cookie consent management tool by TermsFeed Privacy Suite Update cookies preferences

Så går det till


Förverkliga dina inredningsdrömmar tillsammans med oss

1. INSPIRATION


Inspireras av bilder från olika hem där våra produkter används. Bekanta dig med olika stilar och miljöer för att hitta vad som tilltalar dig och vad du är ute efter i ditt hem. Kontakta oss när du är uppe i dessa tankar och vill veta mer om vilka förvaringsmöjligheter som kan göras. Processen inleds med ett digitalt design möte som du bokar här.  

1. DESIGNPROCESS


Utifrån mötet tar vi fram en ritning som är skräddarsydd efter dina mått och behov. Ritningen gör att du enkelt kan visualisera dig en ny miljö växa fram i ditt hem. I utformandet av din nya miljö tar vi hänsyn till praktiska lösningar och funktioner som underlättar vardagen samt ger en offert på detta. När ritningen är godkänd av dig, lägger din designer en beställning och du är nu ett steg närmare ditt drömhem. 

1. LEVERANS


Din order produceras specifikt till dig i vår fabrik i Bålsta och levereras numrerade för att motsvara siffrorna i din ritning och offert. I våra rutiner på vår hemsida hittar du vilka förberedelser som bör vidtas av dig som kund för att skapa goda förutsättningar för en lyckad leverans.


4. FÄRDIGSTÄLLANDE


Vid förverkligandet av den miljö du sett fram emot, rekommenderar vi att du tar hjälp av våra instruktioner för att säkerställa att din inredning från oss får rätt funktion.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.