Free cookie consent management tool by TermsFeed Privacy Suite Update cookies preferences

Inredaren tipsar


Hanna Kriegholm, interiör designer och grundare av Frankdeco ger tre tips på vad du ska tänka på under en renovering.Vad ska jag tänka på för att lyckas med stilen under en renovering?


Gör en moodboard eller en stilbeskrivning där du sätter kulör- och materialval innan du sätter igång med renoveringen. Håll dig sedan till detta så konsekvent det bara går under projektet. Det är väldigt lätt att komma på nya idéer under tiden. Avviker dessa ideér allt för mycket riskerar du att tappa den röda tråden och hemmet blir spretigt istället för den genomtänka känslan som du kanske vill åt.


Jag har svårt att ta beslut kring de många valen i en renovering. Hur kan jag tänka?


Ta valen på olika stort allvar. Annars blir du tokig! Fundera noga igenom de omfattande och stora delarna men när det kommer till valet av en kulör så är det ibland skönare att ta ett beslut än att vara 100% säker. Jag upplever ofta i mitt jobb att kunden hellre går på det trygga valet som de aldrig ska tröttna på istället för den kulören som det gillar här och nu. Det går att måla om och vi lever idag!


Hur skapar jag ett personligt och trivsamt hem?


Alla tycker om olika stilar! Utgå alltid efter vad du gillar och ta bara in inredning i hemmet som du älskar. Vissa trender kan kännas lockande, men ta hellre in trender på mindre prylar och låt större och dyrare delar såsom kök och badrum få din egen stil. Utgår du bara efter en trend finns det risk att du innan renoveringen är klar får känslan av att köket ”känns ute”, vilket varken är hållbart eller bra för att du ska trivas på riktigt. För att skapa ett personligt hem så blanda gärna gammalt med nytt och låt hemmet få växa fram över tid. En byrå från mormor eller en julgranskula från semesterresan ger hemmet en själ.Vi finns behjälpliga genom de val och beslut som du förväntas möta under en renovering. 

För mer information om hur Frank Deco kan stötta dig i din renovering, vänligen klicka på länken nedan. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.