Showroom by appointment

Tomtebogatan 17, Stockholm, Sverige

Telefon: 08 128 660 66 Vardagar 11:30-16:30

E-mail: info@lucks.se

partners:

© 2019 Robo Scandinavia AB - lucks.se

ALLA ÄR UNIKA!

Vi startade Lucks by robo för att vi tyckte att det ska vara enkelt att få måttanpassade möbler med egna unika designval till rimliga priser.


Efter erfarenhet från egna renoveringar och husbyggen upplevde vi ett behov av en leverantör som inte är ett specialsnickeri eller är en leverantör där man måste förhålla sig till en specifik standard. Vi önskade en leverantör av exklusiva och pris-optimerade möbler med snabb leverans.


För att få till måttanpassat kan du med fördel använda standarder och delar som görs i massproduktion. Det är därför vi ofta gör garderobs- och kökslösningar baserat på IKEAs stommar. Ibland vill du som kund dock ha något annat och då skapar vi det unikt för dig.


Vi stävar konstant efter att förbättra och effektivisera våra processer utan att kompromissa på kvalitén i slutprodukten eller vårt motto, att varje del vi producerar är unik. På grund av detta har vi startat egen produktion i närområdet. I vår fabrik i Roslagen är hållbara processer och materialval viktigt. Vi är nämligen övertygade om att för att möta våra gemensamma klimatutmaningar måste vi dels se till att ha hög hållbarhet i produkter så att de håller länge, men även att processerna i tillverkningen är snälla mot vår jord och medarbetare.


Vår vision är en värld där det måttbeställda och kund-unika är lika självklart och lättillgängligt som det massproducerade kedjornas möbler är idag.

 


Varmt välkommen till Lucks by robo!

 

Anthon & Fabian