Showroom by appointment

Tomtebogatan 17, Stockholm, Sverige

Telefon: 08 128 660 66 Vardagar 11:30-16:30

E-mail: info@lucks.se

partners:

© 2019 Robo Scandinavia AB - lucks.se

INREDNINGSMONTÖR

ROBO Scandinavia vill ändra hur vi inreder våra hem. Med Lucks.se startade resan under hösten 2016 och nu växer vi och ska bli fler.

 

Vi söker nu montörer att montera kök, garderober och skjutdörrar hos våra kunder. Erfarenhet från möbelmontering och finsnickeri är ett plus.

Du skall vara driftig, noggrann och engagerad som brinner för att arbeta med montage i såväl team som ensam. Du skall kunna hålla ett högt tempo utan att kompromissa med kvalitén på arbetet.

Själva jobbet är varierande och spännande. En mix av att packa upp, montera, leverera, tänka ut smarta inredningslösningar och förstås trevligt umgänge med Lucks teamet. Dessutom har du direkt kontakt med våra kunder.

God erfarenhet av att använda träbearbetningsmaskiner vid montering är ett måste. B-körkort är också ett krav.

Sökande skall vara självgående, kunna ta egna initiativ samt kunna sköta kortare projekt på egen hand.

Har du vad som krävs, skicka in personligt brev, CV och och referenser till oss på mail join@lucks.se vi tar endast emot mail i detta skede och kontaktar er som blir utvalda för vidare intervju hos oss.

Vi kommer att hålla intervjuer löpande under ansökningsperioden och vissa positioner kan komma att fyllas, så ansök redan idag.

Var vänlig ange inredningsmontör som referens.


Sista ansökningsdag är 28:e februari
Vi tillämpar provanställning.

ANSÖK NU: join@lucks.se